Mitt city, ditt city - mitt i Panama city

Började dagen med att byta hotell (100 meter bort) och sedan var dagens plan att gå in till centrum och kolla om det finns nåt av intresse där (vilket jag misstänkte att det inte gör).
Mellan Casco Viejo och skyskraporna finns en 2 kilometer lång strandpromenad/park som går utmed vattnet och är rätt fin.
Där kan man se en och annan Kunaindian...
Mycket riktigt var det inte mycket att se där inne bland höghusen. Det finns inget folkliv, knappt några affärer, inga matställen och man kommer inte ned till vattnet. Det är bara tråkiga lyxhotell, kontor och lägenhetskomplex och känns fullständigt sterilt och livlöst.
Förra gången bodde vi några nätter ganska centralt, och det finns faktiskt vanligt stadsliv i Panama citys centrum, men då måste man in en bit från skyskraporna, Fast vad jag minns var det ingen jättehöjdare där heller, så mitt tips är absolut att bo i Casco Viejo.
Hur som helst var det en trevlig promenad, även om det var långt, varmt och svettigt.
Fast det var skönt när jag kom hem till Casco Viejo igen.
Plötsligt dök självaste Michael Jackson upp!
Sen avslutades kvällen på takbaren på mitt nya hotell. Men ungefär som med designhotell och betong: är det lag på att alla takbarer måste spela ambient? Jag säger som Lehman när han fick se Bajstofs inne på Sandelius i Åtvid - jag drar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0