Bangkok levererar - som alltid

Kände mig lite halvseg och hade egentligen inga direkta planer för dagen mer än att ligga vid poolen och på rummet, vilket jag också gjorde inledningsvis.
Men så gick jag ut och käkade lite grön curry och tog några Chang och plötsligt levde Bangkok upp igen. Och jag har nu fått bekräftat att Changen faktiskt blivit godare. De har gjort om den, och nu smakar den faktiskt riktig öl.
Här är mitt hotell förresten...

Och så här ser det ut från entrén...
Och här är Soi 8 som blivit lite av en ny restauranggata. Har varit där tre gånger denna tripp.
Men bäst av allt: jag var och klippte mig (på gaveln av mitt hotell) och när jag gick därifrån var det någon som sprang efter mig och ropade. Det visade sig att Mama jobbade på baren bredvid frisörsalongen (och alltså i samma byggnad som mitt hotell). Hon jobbade alltså på Soi 13 innan de stängde det i höstas och jag tänkte att nu kommer jag aldrig få se henne mer, så det var ju skitkul att träffas. Den "riktiga" Mama, dvs ägaren av Soi 13 jobbar numera nere på Nana Plaza där hon säljer Viagra i ett stånd(!).
När jag gick därifrån fick jag en flyer om en nystartad stand up-klubb på Soi 13. Det var premiärkväll, fri entré, gratis mat och billig öl. Så jag gick dit och det blev en svinkul helkväll med massa trevligt folk och överraskande bra komiker.
Sen på natten ösregnade det. Gööött...ett tropiskt skyfall piggar alltid upp. Särskilt om man sitter i ett läckande plåtskjul på Soi 11 med räkor i curry och några Chang.

Kommentarer
Postat av: borell

kan ju inte påstå att changen är godare nu tacka vet jag leo

2017-05-25 @ 20:29:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0