Skivrecension: Molly Sandén

Molly Sandén
Större

Hon är faktiskt bara 25 år men det känns som att hon varit med i branschen hur länge som helst. Genombrottet kom som 16-åring 2009 men det är inte bara som artist vi känner Molly Sandén utan på senare tid kanske mest som skvallertidningsmaterial, då det skrivits mer om hennes privatliv än om hennes musik.
Kanske inte så konstigt, eftersom det faktiskt gått hela sex år sedan senaste fullängdaren. Hon har visserligen släppt lite singlar och annat däremellan men det är egentligen först nu som musiken står helt i fokus.
På nya plattan sjunger hon på svenska igen och texterna är mer personliga. Det låter mognare och rent allmänt bättre och kanske har hon nu landat i den musik hon verkligen vill göra. Men hon är inte helt där än. För även om Molly sjunger bra och har hittat ett uttryck som passar henne så finns det mer kvar att jobba på för att på allvar bli en artist som verkligen betyder nåt.
Rent musikaliskt låter det oklanderligt men det är också där svagheten finns. För har vi inte redan hört denna generiska radiopop ett otal gånger förut, hur väl än Molly framför den?
"Större" är dock ett rejält kliv i rätt riktning och kan hon bara förfina sitt eget uttryck så kan det nog bli något bra av Mollys karriär framöver.

3/5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0