Dagens Trump

Donald Trump bevisar dagligen vilken ynklig människa han är. Igår anslöt han sig till raden av bittra gamla gubbar som ger sig på Greta Thunberg. Hur "vuxna" män kan hata en 16-årig tjej som är engagerad i klimatfrågan är obegripligt. Enda förklaringen (förutom att de är empatistörda idioter) är att de är rädda, för omedvetet känner de att de, deras livstil och deras attityd är på väg ut. De står på fel sida historien. 
Trump försökte vara "rolig" och twittrade om Greta: "She seems like a very happy young girl looking forward to a bright and wonderful future. So nice to see!".
Ha ha, kul snubbe...
Varpå Greta ändrade sin Twitterprofil:
Greta vs Trump: 100 - 0
 
 
PS: Trump trodde ju på allvar att han skulle få Nobels fredspris. Undrar vad han säger när Greta får det den 10 december.
PS 2: Äntligen fick Nancy Pelosi tummen ur och startade den riksrättsprocess som borde ha dragit igång direkt efter Muellerutredningen. Slarva inte bort detta nu, demokrater, som ni har slarvat bort det mesta de tre senaste åren.

Kommentarer
Postat av: Patte

Härligt att vänsterliberaler har funnit sin nya klimathysteri-religion. Alltid ha rätt och tolkningsföreträde. Andra med avvikande åsikter hånas och hatas samtidig som de beskylls för att vara hatande!
Jag tycker synd om fröken Thunberg (allvarligt) hon mår uppenbarligen inte bra.

2019-09-25 @ 23:20:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0