Dagens Trump

Här åker man iväg en snabbis till Åtvidaberg och när jag kommer tillbaka har Trump skickat ut 33 tweets! Som vanligt är det nästan inget av substans utan mest en massa hyllande av sig själv. Hur ovärdigt det än är att "Cry baby in chief" ägnar hela dagarna till att twittra en massa blaj så kanske vi ändå ska vara glada att han gör det, för då hinner han inte ställa till så mycket annat elände. 
Samma sak med golfandet. Innan han blev vald klagade Trump på hur mycket Obama golfade och sa "Jag kommer att vara så upptagen med att arbeta att jag inte kommer ha tid att spela golf". Stämmer det? Självklart inte.
Under motsvarande period fram tills nu var Obama på golfbanan 81 gånger, vilket blir var tolfte dag. Visst, det kan man tycka är ofta. Men hur står det egentligen till med Trumps golfande? Jo, han har golfat 217 gånger, dvs var fjärde dag.
I princip kan man ignorera ALLT som Trump säger. Är det inte okunnigt eller ovidkommande så är det fel på något sätt eller i många fall en ren lögn. Washington Post har en lista över Trumps falska uttalanden och hittills har han ljugit över 12 000 gånger. Dvs ca 13 lögner per dag.
Och det för oss in på Dagens Trump som får bli uttalandet att Obama lämnade efter sig en armé utan ammunition. Enligt Trump övervägde han att anfalla ett icke namngivet land i början av sin presidentperiod men då ska försvarsminister Mattis ha sagt att det inte skulle funka eftersom USA:s armé hade slut på ammunition. Det var nästan helt tomt i lagren.
Självklart var inte ammunitionen slut, det fattar ju vem som helst. Så antingen ljuger Trump eller ännu värre: det var det enda sättet som Mattis kunde avstyra kriget. Ungefär som man ibland ljuger för barn för att få dem att sluta tjata.
SAD!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0