Dagens Trump

Tobi talar / Permalink / 3
Vad ska vi välja idag månntro? Jo, Trump var och höll ett stormöte i Fayetteville igår och där hävdade han att om demokraterna vinner 2020 så kommer de att införa retroaktiv abort. Dvs när kvinnan fött barnet så kan läkaren "avrätta" det (Trumps ordval).
Det ligger såklart ingen sanning i detta och för att påstå något sånt måste man vara helt rubbad. Vänta, vem är det vi pratar om nu igen...?
 
PS: Så sparkade han John Bolton också, men den sjukt höga personalomsättningen och alla vakanta platser i Trumps administration är en egen fråga som jag kommer ta upp vid ett senare tillfälle. 
#1 - - Patte:

Jag hittar inte detta uttalande om "retroaktiv abort" någonstans på nätet? Det man ska komma ihåg är att USA:s delstater har både skrämmande liberalt- samt restriktiv abortlagstiftning. Liberaler i delstaten New York har gjort det lagligt att döda barnet ända fram till födseln. Bolton är en krigshetsare av det gamla etablissemanget i klass med H Clinton, bra där Trump!

#2 - - Patte:

P.S. Det finns säkert någon ultra-liberal-stolle-Demokrat som har sagt något om att all abort, även retroaktiv ska vara laglig.

#3 - - Tobi:

Han har tagit upp den retroaktiva aborten flera gånger tidigare. Här kan du se hela talet: https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1171222442808942593

För övrigt var det ju Trump som anställde Bolton. Och han "only hire the best people", som vi vet...

Till top