Dagens Trump

Trump fortsätter att ge sig på riksbankschefen Jay Powell (som han själv tillsatt, och Trump "only hire the best people", så det kan ju tyckas ologiskt). Men är verkligen Trump rätt man att ge ekonomiska råd?
Enligt honom själv är han ju tidernas bästa businessman, men hur ser hans affärsmässiga historik egentligen ut?
*Till och börja med så har ju Trump ärvt större delen av sin förmögenhet. Han fick dessutom ett "litet" tiomiljonerslån av sin far att börja med och hade han satt in sina pengar i en aktiefond 1978 så hade de varit mer värda än vad de är idag. Så dåligt har hans företag gått de senaste 40 åren.
*Är han den enda som kursat ett casino? Troligtvis. Totalt har Trump fyra konkurser bakom sig. Trots att han är känd för att inte betala sina räkningar.
*Trump har så låg kreditvärdighet att ingen bank har velat låna ut pengar till honom de senaste decennierna. Förutom skumraskbanken Deutsche bank, som är känd för att tvätta pengar åt ryska oligarker.
Genom åren har Trump gjort en rad satsningar som har det gemensamt att de alla har gått med förlust och lagts ned efter kort tid. Här är några:
*Trump Vodka - misslyckat
*Trump universitet - misslyckat
*Trump airline - misslyckat
*Trump steaks - misslyckat
*Trump The Game - misslyckat
*Trump magazine - misslyckat
*Trump resesökmotor - misslyckat
*Trump mortgage - misslyckat
*Trump entertainment resorts - misslyckat
*Trump marina - misslyckat
*Trump colognes - misslyckat
*Trump network - misslyckat
 

Kommentarer
Postat av: Patte

Trumpseger i USA:s högsta domstolen onsdag 11 september 2019!
Utlänningar som försöker söka asyl vid USA:s södra gräns och passerat andra länder utan att söka asyl där släpps inte in och nekas asyl. Detta är exakt vad FN:s intention var från början. Vi har bara ett parti i Sverige som driver detta. Övriga skapar istället hitta-på-regler för att så många tredjevärlden-utlänningar som möjligt ska få stanna i Sverige.

P.S. Att Trump sparkar så många kan det bero på abstinens? Efter dokusåpan "The apprentice" kanske han saknar att säga "You´re fired"? Haha.

2019-09-13 @ 01:01:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0