Krado dissar kroglivet

Mat / Permalink / 0
Hamnade på Pappa Grappa (Linköping) igår. Ska inte föregripa recensionen som kommer framöver, men säg att ni blir stoppade av en turist på Stora torget som frågar vart man ska gå om man vill äta riktigt bra i Linköping. Vad skulle ni svara? Jag har inte en aning.
Jag skulle inte säga något av de oprisvärda, överskattade ställena som 1854 eller Pappa Grappa (jäklar, där försa jag mig visst). Inte skräpmatställen som Mörners eller urusla New York Legends. Malte & Humle är i och för sig rätt bra, så det kanske jag skulle säga. Funky Corks är det heller inget fel på, även om menyn kanske inte är den mest spännande. Skulle säga att restauranglivet i Linköping avspeglar staden rätt bra, det är tråkigt, ängsligt och fantasilöst...och för dyrt i förhållande till vad man får. Alltså folk tycker att Brasserie Bouquet är bra, det säger ju nåt om nivån.
En annan händelse som säger nåt om Linköpings krogliv: Gallos Champagnebar slog igen och blev en bar för e-sportare och spelnördar. Det är ett helvete att vara en Krado i den här hålan.
Till top