Vägen till Vita Huset. Del 16

Politik / Permalink / 0
Bloomberg har gått som en raket i mätningarna, men i går var han med i sin första debatt och blev krossad direkt. Så nu vete fan vem etablissemanget ska satsa på...
Warren och Bernie visade återigen att det bara finns två riktiga stjärnor bland demokraterna, de håller en helt annan nivå än resten av gänget. Och när Warren är så skarp som hon var i Nevadadebatten, ja då är hon bäst av alla. Det är därför jag fortfarande har ett litet hopp om henne, trots de senaste månadernas nedgång...som sammanfallit med att hon gått mer mot mitten och släppt sina ideal. Hon måste sparka sin stab bestående av en massa Hillaryfolk, och bli mer progressiv igen.
Det är så tydligt att det bara är två av de demokratiska kandidaterna som verkligen vill något. Som har en vision och en obändig vilja att åstadkomma något, mer än att bara få bort Trump. Och innerst inne vet alla att Warren och Bernie har rätt, men det där landet har blivit så sjukt och korrupt att Bernie framstår som den konstiga när han säger att USA borde göra som ALLA ANDRA MODERNA LÄNDER (och även många omoderna) och ha allmän sjukvård.
Hur som helst har Bernie gått kanonbra på sista tiden och leder nu med 10 procentenheter före Biden som sjunker som en sten. Jag tror att han kommer fortsätta sjunka och jag tror att Bloomberg har peakat och kommer sjunka. Kan Warren bli etablissemangets kandidat nu när alla andra har misslyckats? Ja, det är det vi får hoppas på. För Bernie måste förmodligen upp över 50% av delegaterna om han inte ska röstas bort på kongressen.
Till top