Tv-krönika (ÖC, 20/4)

Femmans guldgossar tillbaka

 

Igår var Kanal 5: s guldgossar Fredrik Wikingsson och Filip Hammar tillbaka med sin nya show "Söndagsparty", där man sänder från New York och besöks av både amerikanska och svenska gäster.

Det är ett minst sagt modigt upplägg och det ska bli kul att se hur programmet funkar. Många väntar (och hoppas) på att femmans "glimmer twins" ska få sin första flopp efter att ha radat upp succéer. De två enda bakslag man haft är "Myggan" och "Vem kan slå Filip och Fredrik" där man ändå undvek fiasko genom att ha tillbakadragna roller och därför inte förknippades lika direkt med programmen.

Och det verkar som att "Söndagsparty" blir ytterligare en hit för paret. Säsongspremiären imponerade med snygg vinjett, Kurt Olsson, Marilyn Manson och en massa New York-känsla. Det var en sprakande mix av intressanta gäster, knäppa inslag och trevlig stämning. Och så avslöjade de handlingen i grannkanalens film för att minska tittarkonkurrensen. Vi Filip & Fredrik-fans har åtta härliga söndagskvällar att se fram emot.

 

MISSA INTE: "Draknästet", börjar i SVT 1 den 23/4.

Trackback
RSS 2.0