Tannefors FTW

Tannefors är utan tvekan stans bästa stadsdel. Vi har lugn och ro, grönska, Stångån, låga hyror, nära till CC, flygplatsen, nya fotbollsarenan och snart nya resecentrum, gratis parkering och det är tillåtet att dricka alkohol offentligt! Och samtidigt ligger det i princip inne i centrum, om jag går över Drottningbron så är jag ju inne i smeten.
Så varför bor inte alla här? Varför väljer många att  bo i exempelvis Gottfridsberg, Johannelund och Ryd?
*Det kanske är dyrt/svårt att få tag i lägenhet i Tannefors? Nej, det är en av stans billigaste stadsdelar att bo i, plus att det är lätt att hitta lägenhet.
*Husen kanske är slitna och fula? Nej, standarden är inte sämre än i andra stadsdelar, snarare bättre än på många andra håll. Här finns hela spektrat från rucklen på G:a T-forsv till fina villor vid ån, engelska husen på Lindengatan och de eftertraktade radhusen vid Åbacka.
*Det kanske är långt för många att ta sig till jobbet från Tannefors? Är man student eller jobbar på Mjärdevi är det långt, men till SAAB och sjukhuset (kommunens  två största arbetsgivare) är det nära. Och jobbar man i centrum är det gångavstånd.
*Folk kanske helt enkelt är korkade som inte insett det fantastiska med Tannefors? Ja. Den mest troliga förklaringen.
Har ni nån annan tänkbar förklaring till varför inte alla vill bo i härliga Tannefors får ni gärna skriva dem i kommentarsfältet.

Kommentarer
Postat av: Andreas

Jag tror på korkade-förklaringen!

2013-05-28 @ 08:04:33
Postat av: Levengood

Det är gay att bo i Tannefors.

2013-05-29 @ 07:21:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0