Flimmer & Triumf

Igår var det invigning av den 15:e upplagan av Norrköpings filmfestival Flimmer. Det är ju en trevlig hösttradition som har fått sig ett lyft sedan flytten till Cnema.
Flimmer har ju vuxit till en riktigt bra festival, och gårdagens invigning bestod av en visning av svenska filmen "Hotell" (vilken dynga, jag förstår inget av hyllningarna) samt mingel och mat på Saliga Munken. Jag blev dock inte långvarig eftersom jag hade ytterligare en grej att passa i Linköping.
Men nu har festivalen börjat i alla fall. Får se hur många filmer jag hinner med under de tio dagar den pågår. Tror dessvärre inte det blir så jättemånga, men det vore roligt att gå på torsdag när Flimmer firar att "Strul" (som spelades in i Norrköping) fyller 25 år med diverse medverkande på plats.
Fort hem till Backstage där Lkpg Ha Ha körde sin andra kväll för hösten. Jag var lite sugen på att se Kristoffer Triumfs akt, och passade även på att intervjua honom om hans ståuppkarriär och Värvet. Det var första gången jag såg honom uppträda och jag blev faktiskt positivt överraskad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0