Surf don´t walk

Ska på Oktoberfest idag. Eller arrangera rättare sagt. Och det föranleder ju funderingen kring vilken typ av fest som egentligen är roligast.
* Oktoberfest: 4
En bra oktoberfest med tysk brassmusik och hela konkarongen är kanon, men ofta blir det halvhjärtade snålvarianter. En temafestvariant på klar uppgång.
 
*Kräftskiva: 4
En svensk klassiker. Den typ av fest som generellt har högst fyllenivå. Och en kräftskiva kräver också hög fyllenivå för att bli riktigt lyckad.
 
*Surströmmingsskiva: 2
Surströmming är rätt äckligt, det går inte att komma ifrån. Men detta är ändå en svensk tradition och en anledning att festa till så därför blir det godkänt.
 
*Midsommar: 5
Sommar, GPP, sill, krans i håret, nubbe, dansa kring stången. Midsommar har allt som gör livet värt att leva.
 
*Bröllop: 4
Oftast klockrena 5:or med fina kläder, fri sprit, god mat och kärlek i luften. Ibland kan det dock bli lite stelt och pretentiöst.
 
*After ski: 3
Ok fest - om man har termobrallor och skidglasögon på sig. Samt är öm efter dagens åkning. Sker festen inte ihop med skidåkning tappas halva grejen.
 
*Klassåterträff: 1
Det är roligt de första fem minuterna. Resten av kvällen består av vidrig nostalgi ihop med människor man inte längre har något gemensamt med.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0