Almedalen dag 2

Resa / Permalink / 0
Under flera år har jag funderat på att åka till Almedalsveckan i Visby och i år blev det äntligen av. Det var nog tio år sedan jag var på Gotland överhuvudtaget. så det var kul att komma dit. Anlände alltså på torsdagskvällen, och fredagen började med en frukost i East Sweden-tältet, lokalpatriot som man är.
Sen gled jag runt lite på stan och kollade in ditt och datt...
...innan det var dags att åka till flygplatsen och hämta upp Anahi som kom med flyg från Bromma. Vi tog en biltur på norra halvan av ön och kollade bland annat in rauken Jungfrun (som man ser i bakgrunden).
Sen stalkade vi Alex Schulman och åkte till Rute stenugnsbageri. När vi var där dök Sigge Eklund upp (han står i dörrn till bageriet, även om han inte syns på detta foto)
Kom tillbaka till Visby lagom till Jonas Sjöstedts tal. Mycket (och överentusiastisk) publik, men talet var inget vidare.
Jag hade ju planerat att komma till Visby lagom till Fredrik Reinfeldts tal på torsdagen, men missade tyvärr det. (Såg det dock på nätet och tyckte det var jäkligt bra, om än inte hans bästa Almedalstal). Sprang dock på honom under fredagen...
Träffade även Jimmie Åkesson...
Det är kul med alla olika intervjuer, debatter, seminarier osv som pågår hela tiden. Efter Sjöstedts tal gick vi till Aftonbladets tält där en panel diskuterade hans tal...
...och sen till SVT:s tält där det blev en efter-intervju med honom. Sen blev det middag och raj-raj...
Till top