Kort om film

Några nya filmer som jag brände av i helgen...
 
A most wanted man
I en av sina sista roller ser vi Philip Seymor Hoffman som spionchef i ett grått Hamburg där han jagar muslimska terrorister. Blir aldrig riktigt så bra som man hoppas, seg men halvskaplig thriller.
2/5
 
Medicinen
Svenskt lightvariant av "Limitless" där Helena Bergström provar en ny herpesmedicin och får en energiboost som gör henne till en ny människa, cool och käter. Pinsam dialog, uselt manus och dåligt skådespeleri, men snyggt foto. Dvs en normal svensk film.
1/5
 
If I stay
Fånig och präktig ungdomsromcom om en cellotjej i Portland som träffar rockkille. Hon är med om en olycka och "fastnar mellan världarna". Ska hon "gå över till andra sidan" eller kämpa och välja livet och kärleken?
1/5
 
Love, Rosie
Lite "När Harry mötte Sally"-upplägg om ungt brittiskt par som är bästa kompisar och springer om varann i livet med barn, flytt, karriärer, förhållanden osv. Ska de ändå få varandra till slut? Lite hafsig och lättviktig men ändå okej.
2/5
 
My old lady
Kevin Kline ärver en lägenhet i Paris där det bor en gammal dam som han enligt lagen inte får vräka, vilket gör att han hamnar i en knepig situation. Småcharmig, men sista halvan känns det som den filmade pjäs det är.
3/5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0