Nytt på DVD: Mike and Dave need wedding dates

Mike and Dave need wedding dates

Man måste imponeras över amerikanernas förmåga att hela tiden kunna ösa ur sig nya gapiga komedier om korkade personer som festar, har sex och gör bort sig. Även om man sett det mesta förr lyckas de alltid hitta på små variationer för att förnya konceptet. Man kan visserligen fråga sig varför de är så fascinerade av bröllop, urblåsta personer och under bältet-skämt men så länge publiken fortsätter titta lär det dyka upp fler filmer liknande denna.
Mike och Dave (Zac Efron och Adam DeVine) är två omogna bröder som alltid lyckas förstöra alla fester de bjuds på. Nu har föräldrarna fått nog och när deras syster ska gifta sig på Hawaii får de i uppdrag att hitta två skötsamma tjejer som de ska ta med som sällskap, annars får de inte komma på festen. Nu visar det sig dock att brudarna de hittar (Aubrey Plaza och Anna Kendrick) i själva verket är ännu vildare än killarna och det hela spårar ur totalt.
Det är knappast någon sofistikerad film, men har man rätt inställning så är det en ganska kul rulle. För är det något som jänkarna kan är det att göra roliga idiotkomedier som talar till publikens lägre drifter.

2/5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0