Dagens Trump

Hela sitt vuxna liv har Trump befunnit sig i olika rättsprocesser. Banker och långivare har tagit hans båt, hans flygbolag och en massa andra tillgångar. Casinoverksamheten i Atlantic city gav tre konkurser. Ibland blir han stämd och tvingas betala diverse skadestånd, ibland betalar han ut pengarna innan, för att slippa stämningar och andra otrevligheter (ex i fallet Stormy Daniels).
För tillfället pågår hela 29 utredningar av olika slag med koppling till Trump. 10 federala, 8 delstats- och lokala och 11 i kongressen. Det handlar om allt från skattebrott till försäkringsfusk och olagliga kampanjbidrag.
Man kan ju fråga sig varför denna gubbe aldrig lär sig och bättrar sig. Och svaret är enkelt: för att han inte kan. Trump är kriminell och korrupt ända in till roten. Han har alltid varit det och kommer alltid vara det, det är hans natur.
Vi ser det gång på gång. Faktiskt varje dag. Nu senast var det den nya skandalen där han bad den ukrainska regeringen om hjälp med att sätta dit Joe Bidens son. Det får bli Dagens Trump.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0