Vägen till Vita huset. Del 23

Politik / Permalink / 0
Har Biden fått en stroke? Eller haft nåt annat hälsoproblem? Nåt skumt pågår hur som helst.
De två senaste veckorna har han varit osynlig och sen dyker han plötsligt upp med några förvirrade kampanjfilmer (mest för att visa att han överhuvudtaget lever, känns det som) och gör några jättekonstiga tv-intervjuer. Med energi och fräschör som ett vattenlik är det klart man börjar undra hur det står till med gubben.
Det har ju talats om att han börjar bli senil, men sista veckan verkar hans mentala nedgång tagit ytterligare ett skutt. Kommer han ens vara med i racet fram till konventet i sommar? För att inte tala om valet i november.
Demokraternas primärval har ju hamnat rejält i skuggan sedan Coronautbrottet, så Biden borde haft chans att vila upp sig men han verkar mer sliten än nånsin. Kanske ska vi inte ge upp Bernie riktigt än?
Även om till och med Bernies egna fans mer eller mindre gett upp slaget så ökar han fortfarande sakta men säkert i mätningarna. Två gånger tidigare har Biden sjunkit som en sten och tecken finns på att det är dags för ett tredje ras nu. Den senaste jätteuppgången har planat ut och det känns som att den enda vägen är ner.
Trump må vara superkorkad, motsägelsefull och förvirrad men den Biden vi sett de senaste dagarna kommer ändå vara chanslös i en debatt mot honom. 
Till top