Tv-krönika

TV / Permalink / 0
(Från Corren 25/5)

Dramatiska programtitlar 

I går natt gick det ett program på TV 4 som hette "Hjälp! Min pudel styr mitt liv". Tidigare på kvällen visade samma kanal del sex av serien "I want to be a Hilton".

 

Programtitlarna numera är inte vad dom varit. Nuförtiden vimlar det av utropstecken, "världens värsta" och "Hjälp!". Åtminstone i de kommersiella kanalerna och i synnerhet i Kanal 5.

Kanal 5 är ju berömd för sina knasiga dokumentärer som alla verkar tagna ur tidningen "En ding ding värld" och har namn som "Hjälp! Jag onanerar för mycket", och "130 kg kvinna, sexig och stolt".

Kanalens programtitlar är ofta överdrivet dramatiska och uppseendeväckande. Eller vad sägs om: "Klassen från helvetet", "Gay Army", "Fot älskling! Så dresserar du din man", "Hjälp jag stammar", "Snygg och smart med Downs" och "Världens starkaste flicka".
  

Den senaste veckan har det visats program som hetat "Snygg naken" och "Bobbitt - mannen som förlorade sin penis". I veckan kommer "Är mitt barn pojke eller flicka?" och "Världens största penis".

Dom borde heta saker som "Hjälp! Kanalens tittarsiffror är låga" och "Världens mest idiotiska programtitel".

 

IN MED: "OZ". Jag trodde inte att abstinensen skulle komma så snabbt efter alla ständiga reprisrundor, men det gjorde den.

ÄVEN IN MED: Mer Weird Silence(.se)

Till top