Veckans facelift

Bild / Permalink / 4

image1310

Vad fan har hänt med Eva Rydberg? Hon har ju inget ansikte kvar. Undertecknad, som har ett på gränsen till besatt intresse för ansiktslyftningar och plastikoperationer, tillåter sig några kvalificerade spekulationer.
Det råder ingen tvekan om att hon stramat upp plytet. Kolla bara hur tajt skinnet sitter runt kinder och mun. Uppenbart har hon velat göra nånting åt de charmiga rynkorna kring munnen, med (som vanligt i dessa sammanhang) ett totalt misslyckat resultat som följd. De redan tunna läpparna har nästan försvunnit och precis som alla andra som lyfter sig har hon glömt att tänka på att kontrasten mot halsen blir supertydlig vid såna här ingrepp.
Hela ögonpartiet har också restaurerats. "Kråksparkarna" är borta och vecken under ögonen likaså. Hon verkar dock inte ha använt botox till "missnöjesrynkan" och inte heller verkar hon ha lyft ögonbrynen/locken utan bara ha stretchat huden åt sidorna, med gigantiska ärr bakom öronen som följd.
Hur som helst ser hon vidrig ut. Jämför med den vackra damen på bilden nedan. Den bilden togs för bara några år sedan, innan hon började förstöra sitt ansikte.

image1311

Till top