Mr Shields schlagertips

TV / Permalink / 1

Mr Shield brukar ju alltid tippa Melodifestivalen här på bloggen och nu är det dags igen. I år blir det dock ett litet snabbtips som blivit lite framstressat i sista minuten. Vi är nämligen på väg till ett bröllop i Åtvid.
Men här kommer i alla fall årets tips:

Tjena folks,

Hinner tyvärr inte ge några motiveringar, de har många av er fått inför varje deltävling.
Kriterier är ju som vanligt: Låten, uppträdande, scenkläder, massmedial uppmärksamhet, agerande vid intervjuer, repitition, vilka som sitter i juryn och startordning.
Har varit blandande framgångar i år på tippandet. Började fantastiskt bra med alla rätt i Växjö och Göteborg. Sedan kraschade jag i Leksand på Björn Ranelid men satte de andra tre. I Malmö hade jag Lisa till andra chansen så det sprack lite där när hon gick direkt, men fick in Danny och Dynazty iaf.
Andra chansen gick helt åt skogen, trodde stenhårt på Dynazty, men tippade kanske lite väl mycket med hjärtat och emot oddsen där.

Dagens snabbtips blir ju lite klurigt med tanke på det nya röstningssystemet, men tror folket kommer få avgöra ganska mycket. Avgör juryn helt kommer t ex Thorsten och Ranelid få det betydligt tyngre.
Notering: Björkman placerade Danny som sist ut - platsen som procentuellt leder överlägset följt av startplats ett rent statistiskt sett. Loreen mitt i, men det bör fungera iaf för henne om juryn dessutom är på humör.

1: Loreen "Euphoria"
2. Danny Saucedo "Amazing"
3. Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern "Jag reser mig igen"
4. Lisa Miskovsky "Why Start A Fire"
5. Björn Ranelid feat. Sara Li "Mirakel"
6. Molly Sandén "Why Am I Crying"
7. Dead by April "Mystery"
8. Top Cats "Baby Doll"
9. David Lindgren "Shout It Out"
10. Ulrik Munther "Soldiers"
Till top