Uppskjuten semester

kultur / Permalink / 1
 
Det är som vanligt så här års, man tror att man kan gå på semester men så ringer chefen och skickar iväg en på något sista-minuten-uppdrag. Igår hamnade jag på Linköpings slott och lanseringen av en bok om Biskop Brask. Det blev champagne och tilltugg, så jag fick mig en skön dag-fylla.
Jag har, vad jag minns, inte varit på Linköpings Slotts- och Domkyrkomuseum tidigare vilket är lite pinsamt. Men det har ju inte ni heller, så vad skäms jag för?
Sen blev det en sista sväng till kontoret och sen NY Legends. Men där blev jag inte så långvarig för jag skulle möta Maria Dillon, även känd som "Sångspecialisten", i Norrköping.
Trots att jag är i Norrköping så mycket så åker jag aldrig spårvagn, men igår kände jag mig lite full i fan och tog en åktur - och wow säger jag bara! Try it, you´ll like it!
Sen blev det en helkväll på Asken i Knäppingsborg, med silltallrik (himmelsk), pulled pork och Sulo & Idde på scenen. Och det lär bli fler gånger i sommar, det är ju konserter i Knäppingsborg nästan varje dag.
#1 - - Mr Shield:

Jo, tänk att jag har det! Där jobbade nämligen Grebos kanske hetaste heting!

Till top