Pan-American highway

Igår hämtade vi hyrbilen och gav oss ut på the Pan-American Highway som lite förenklat är en motorväg som går från Alaska och ända ner till Eldslandet. Vi åkte från Valparaiso och norrut utmed den chilenska kusten. Egentligen hade vi tänkt att kolla in en dalgång och bo på ett hotell med varma källor, men inget av ställena visade sig vara riktigt vad vi trodde så vi fick ändra planerna.
Vi fortsatte till Ovalle istället...
Hotellet låg precis vid torget, och där borta i gult ser ni den utsökta restaurangen vi käkade på. Det blev en av resans absolut mest gastronomiska höjdpunkter...eller var det tvärtom?
Nja, Ovalle var väl sisådär, men funkade att bo en natt.
Imorse hoppade vi in i bilen igen och åkte till La Serena. Här ska vi stanna några dagar och kolla in stjärnobservatorier och piscodestillerier.
La Serena verkar vara ett schysst ställe så det blir nog bra. Sen är det inte långt kvar innan vi åker tillbaka till Argentina igen. Vi har fått en inbjudan till en lyxig kändisfest (ägaren av Argentinas Playboy-tidning fyller år), så vi ska försöka hinna till Buenos Aires till den 27:e. Salud!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0