Ingen gräsänklingsblues

kultur / Permalink / 0
Nu när jag blivit gräsänkling några dagar gäller det att passa på att roa sig. Så jag drog till Norrköping för lite rajtan tajtan...
Började med att gå till Louis De Geer där symfoniorkestern hade pressträff om det kommande året. Inte så mycket raj raj men jag fick i alla fall fika.
Sen hamnade jag hos "The Mad Doctor", som jag inte riktigt vet hur jag ska beskriva. Han är rockstjärna, konspirationsteoretiker, galen vetenskapsman, mystiker och framförallt stort fan av Nikola Tesla - allt i ett. han sjunger i bandet/konceptet/konstprojektet Wardenclyffe som lanserar sin musik tillsammans med doktorsavhandlingar, självbiografier, konstverk, tidningar, shower, steampunkinslag och ett eget ordensällskap. Här ses doktorn med sin ståtliga Tesla-stav.
Efter det hämtade jag upp Dillon för att festa loss på NP33. Där hade Emelie Schepp releaseparty för sin nya bok "Prio ett". Jag var där även förra året när hon släppte förra boken och det var lika trevligt i år. För är det nåt Emelie kan så är det att arrangera releasefester.
Till top