Ny tävling!

Tävling / Permalink / 12
Ny tävling!

Dags för en ny tävling.  Frågan lyder: vad heter personen på bilden? Första rätta svar belönas med Di Eccos skiva "Faller".
(...fan, måste hon vara så snygg...)
#1 - - PJ:

Tiina Rosenberg?

#2 - - Tobi:

MYCKET NÄRA! Borde nästan ge rätt för det svaret, men tyvärr - det är fel.

#3 - - skara bert:

jag udrar ocksa vem det ar. ar hon singel? sa fin som hon ar sa tror jag inte det men hoppas anda. om hon kommer in pa datingsidan har jag forsta turlappen!

#4 - - Tobi:

Vad jag vet är hon INTE singel, tyvärr. Eller kanske lyckligtvis, hon är nämligen karlhatare, vegan och humorlös. Vänster alltså.
Fick du skivan förresten Skara Bert?

#5 - - kimsi:

hur vet du att hon är humorlös och själv har jag varit på samma födelsdagskalas som henne och då åt hon kyckling och fisk. Inte verkade hon hade karlar heller .

#6 - - Tobi:

1. Vi är f.d. kollegor (+ att hon är vänster och därmed per definition humorlös).
2.Hon har sagt att hon är vegan.
3.Hon är FI-anhängare.

#7 - - Tobi:

Däremot är hon söt och småcharmig, vilket gör det svårt att tycka illa om henne.

#8 - - Anonym:

hur kan du med att lägga upp bilder på en tjej som uttryckligen har sagt att hon inte vill ha med dig att göra? du beter dig som ett stalker-as. lägg ned.

#9 - - Tobi:

Du är också vänster va?

#10 - - Anonym:

nej, men däremot har jag en svår fobi mot efterhängsna killar med stalkertendenser. Om det är en tjej du är ute efter: byt strategi. Ingen gillar killar som förföljer dem. Du blir bara läskig med dina tjejlistor. Du har inte funderat på att, ehmm, ta hänsyn till vad tjejerna säger och tycker istället för att lägga upp bilder dem?

#11 - - Anonym:

åhh, ÄNTLIGEN ngn som kommer med vettiga inslag! håller med dig anonyma insändare helt och fullt! vid den ålder som ägare av denna blogg är i så borde han ha slutat upp med tjejlistor och andra stalkertendenser för 20 år sedan....

#12 - - Tobi:

Vem fan är det som stalkar? Ni hänger ju på min blogg varje dag. Snacka om efterhängsna personer. Om det är min kropp ni är ute efter - byt strategi. Ingen gillar personer som förföljer dem. Särskilt inte anonyma fegisar.

Till top